Да бъде довършено облагородяването на междублоковите пространства в Тракия се

...
</TD
>Да бъде довършено облагородяването на междублоковите пространства в Тракия се
Коментари Харесай

Георги Гатев, ГЕРБ: В Тракия продължаваме с облагородяването на междублоковите пространства

Да бъде довършено облагородяването на междублоковите пространства в " Тракия " се ангажира претендентът за областен кмет от ГЕРБ Георги Гатев.

" Политиката за изцяло възобновяване на зоните, която водеше, ще бъде продължена, както и наложената процедура ремонтите да се разискват авансово с жителите ", съобщи Георги Гатев.

Програмата за ръководство на " Тракия " включва ремонт на вътрешно квартални улици, облагородяване на междублокови пространства, създаване на нови и поддържане на съществуващите детски площадки, реновиране на тротоарите и създаване на паркинги.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на най-младия пловдивски регион Георги Гатев акцентира, че извънредно значими са и напъните за поддържане на чистотата в междублоковите пространства.

И тъй като персоналният образец е най-съществен, Георги Гатев дружно с претендентите за общински съветници Вера Тоскова и Димитрова Сербезова, както и членове на партията организираха самодейност за разчистване на междублокови пространства в " Тракия ".

На изборите на 29-ти октомври претендентите на ГЕРБ за кмет на Пловдив, районни кметове и общински съветници са с № 7 в трите бюлетини.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР