Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази

...
</TD
>Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази
Коментари Харесай

Читателка: Какво правим, ако всички си запалим по една цигара в автобуса?

Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да изрази недоволството си от арогантното държание на водач в междуградската линия Пловдив - Раковски.

В сигнала си до нас, тя разказва подигравателното му отношение към пасажерите, възмущението към работните му обвързване и явната проява над възбраната на пушене в рейсове.

" Здравейте,

пиша Ви по отношение на държанието по време на работа на един водач на линията Пловдив-Раковски. Линията от години има проблеми със спазването на разписанията. Понякога рейсовете идват, от време на време не.

Искам да изразя неодобрение от отношението на водача. Автогара " Север ", курса е Пловдив - Раковски, 17:00, 06.10.2023г. Не мисля, че това е обикновено и съответно държание на човек, който дава отговор за живота на цялостен рейс цялостен с хора.

Когато пасажерите започнаха да се качват, несъмнено имаше и такива, които нямаха билет и желаеха да си вземат билет от водача (касов уред има, както се вижда на видеоматериала).

С думите: " Няма да ти дам билет отивай на касата ",едно момче слезе и отиде към касата с цел да си вземе билет. Съответно водача потегли в този миг, а момчето по този начин и не съумя да се качи.

Преди да потеглим станахме очевидци на недоволството на въпросния водач от работното му време (започна да вика пред всички на гарата) по тази причина че излиза в 4.30 сутринта и се прибира в 21 вечерта.

Не мисля че пасажерите би трябвало да отнасят този яд от негова страна, единствено тъй като не е удовлетворен от работата си.

Искам да попитам, какво вършим, в случай че всички си запалителен по една цигара в рейса?

Разбирам, имат с напрежение всекидневие, не е елементарно да си водач, само че въпреки всичко не мисля, че това е верният метод.

По принцип пушенето в рейса е неразрешено, а за камерата, която очевидно не го обезпокоява изключително оставям мненията на вас! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР