Читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да разкаже

...
</TD
>Читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да разкаже
Коментари Харесай

Дама от Пловдив: Клиентите не сме виновни, че те не са удовлетворени от работата и живота си

Читателка се свърза с екипа на Plovdiv24.bg , с цел да опише за несполучливата си връзка със служителки на Автогара " Север " и невъзможността й да получи нужната информация от тях.

" Здравейте! Пиша Ви по отношение на едно мое извънредно неприятно прекарване с цели две " служителки " на автогара " Север " Пловдив.

Постоянно попадам на публикации на пострадали, които споделят своите страдания от " обслужването " и отношението на такива лица към тях, а смяна явно няма. Въпреки това взех решение и аз да допринеса към общата идея, тъй като не е редно благите и възпитани клиенти да получават същото отношение като грубите и невъзпитани такива.

На 29.09 към 11:00 ми се наложи да се обадя във въпросната автогара, защото желаех да попитам за работното време на чиновниците и по-точно за това дали и по кое време имат обедна отмора, с цел да си направя проект, по кое време да отида без да попадна в нея и да се наложи да очаквам тя да свърши.

Позвъних и ми подвигна служителка на междинна към напреднала възраст.

Попитах я, дали имат обедна отмора, при което тя ми сподели " Защо питате? Какво Ви интересува? Кажете защо става въпрос ".

Аз се пробвах да й обясня, че запитвам, тъй като желая да си преценява дали в случай че отида в 12:30, ще мога да си свърша работата, без да очаквам. Тя " учтиво " ме уведоми, че в случай че отида тогава, те ще са в обедна отмора.

Аз попитах от какъв брой до какъв брой часа е тя, само че единственото, което получих като отговор, беше единствено въпросът " Откъде взехте този номер? Той е длъжностен " (все едно съм я попитала нещо безпределно персонално като да вземем за пример какъв брой кг е или на какъв брой години е).

Тръгнах да й изяснявам, че преди този момент съм говорила със служителка от " Градски превоз " (една от най-милите служителки на света) и тя ми е дала този телефонен номер, с цел да схвана сигурно за съществуването на обедна отмора.

След като й отговорих това, тя единствено ми сподели " Трябва да затварям, тъй като имам клиенти ", като преди да затвори, съумях да посочи очевидното - че и аз съм подобен.

Понеже тази информация за работното време ми беше нужна, потърсих различен телефон, на който да се обадя.Намерих подобен и се обадих, надявайки се, че ще ми вдигне друга " служителка ". Така и стана.

Тя беше на междинна възраст, само че имаше същия звук като първата. Отново се разигра същият цирк с първите 3 реплики - " Здравейте! ", " Здравейте! Бих желала да попитам дали имате обедна отмора и по кое време е тя. ", " Защо питате? Какво Ви би трябвало? ". Аз започнах отново по същия метод като първия път да изяснявам същото нещо, само че този път изречението ми се разви по друг метод - " Питам, тъй като желая да си направя проект по кое време да дойда, с цел да... Оххх, оставете. Явно имате неприятен ден, тъй че няма да звъня повече ". След това отчаяние затворих.

Мисля, че е безусловно извънредно време да се постави завършек на това безумство. Не може повече " служителки " да си разрешават да се държат по този начин, все едно вършат услуга на хората като си правят работата, за която им се заплаща.

Не сме отговорни ние клиентите, че те не са задоволени от работата и живота си. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР