Читателка на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Сигнал: Бях в капан. Прекарах 3 часа на опашка, която не помръдна изобщо

Читателка на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, с цел да показа проблем, който е претърпяла в днешния ден преди коледните празници. Покрай кошмарът за извършване на покупки и многого хора тя е попаднала в " капан ".

Ето нейния роман:

Пиша с молбата да предупредите хората, че в случай че посетят Пловдив Плаза Мол ще попаднат в капан, защото излизането от паркинга е НЕВЪЗМОЖНО!!!

Всички коли стояха часове наред с включени мотори, едвам се дишаше, беше отвратително. Прекарах 3 часа на опашка, която не помръдна въобще. Бях паркирала на равнище P2. Не съумях да изляза.... оставих колата си в мола и се наложи да си потегли с такси. Подадох сигнал до 112, само че нямаше никакъв резултат. Пред мола имаше служители на реда, с които се пробвах да беседвам за казуса.

Всички подвигаха плещи и споделяха, че не е тяхна работа, че знаят за това, че хората не могат да излязат, само че трябвало да се обърна към шефа на мола. Е, до тук се изчерпаха опитите ми да потърся помощ и решение на казуса. 

Можеше да затворят улицата, да не позволяват повече коли, с цел да освободят хората от клопката, имам вяра, че постоянно има метод и решение, само че до момента в който всеки подвига плещи и споделя, че не е негова работа ще попадаме в такива обстановки...без излаз!

Не би трябвало да се позволява други хора да попадат в този капан! Видях и други публикации за същия проблем, който очевидно съществува от седмици, само че очевидно никой не взима ограничения!?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР