Читател разказа за преживяванията си в масовия градски транспорт

...
</TD
> Читател разказа за преживяванията си в масовия градски транспорт
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Възмутен съм, това е гавра!

Читател описа за прекарванията си в всеобщия градски превоз в града под тепетата. Човекът се свърза с Plovdiv24.bg и заяви:

" Здравейте, уважаема медия. Искам да изразя за следващ път възмущението по линия 10. Гавра с пасажерите. На 23.09.2022 година към 6:18 часа сутринта се качих на въпросната линия от спирка " Форум Тракия ", като не чаках следващо безхаберие от лидера на рейса. Вместо да продължи придвижването по ул. " Съединение ", както е по маршрут, като там беше спирка " Кино Фейсис ", зави надясно към ул. " Бранислав Велешки " и направи обиколка на бул. " Освобождение ".

Чудех се къде ще ме закара, само че най най-после си продължи по маршрута, при което можете да си визиите какъв брой спирки са пропуснати и хората, които са чакали линията, са чакали по 40-50 минути.

Моля, задайте въпроси към Общината, която подписва контракта с тези превози компании: Защо като няма осъществяване от страна на превозвачите, не се стопират дотации и не се приключват контракти? Защо няма надзор дали се съблюдават разписанията, дали се движат рейсове по контракт и така нататък? Предвид, че по въпросната линия, по която са заменени три компании, очевидно доста добре се вижда сегашната компания какъв брой добре я обслужва ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР