Читател на Plovdiv24.bg, за да ни изпрати сигнал, в който

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg, за да ни изпрати сигнал, в който
Коментари Харесай

Клиент с поръчка от известен магазин в Пловдив, остана погнусен от доставката

Читател на Plovdiv24.bg, с цел да ни изпрати сигнал, в който опеиса положението на продуктите, които се продава в магазин Т-маркет. Ето какво споделя той на публицистичната ни поща:

Здравейте, пиша Ви и Ви адресирам фотоси по отношение на " качествената " храна от Т-маркет в Пловдив или по-скоро, техният онлайн магазин tmarketonline.bg, за да предпазя други клиенти!

Всичко се разиграва на 20.07.23(четв), много постоянно поръчваме артикули от онлайн магазина на Т-маркет, защото сме работещи младежи и нямаме време да обикаляме супермаркетите. Да, факт, комфортно е, защото ти носят продуктите до входната врата.

Когато донесоха поръчката, нямах време да проверявам нещата, само че малко по-късно по време на вечеря приятелката ми видя, че поръчаните " прясно " изпечени хлебчета (мини пърленки) са мухлясали, отворихме целия плик и се оказа, че всички вътре са в сходно положение.

Веднага се пробвах да се свържа с Т-маркет на оставения в уеб страницата телефон за връзка. Е, уви, никой не ми подвигна, писах им мейл и прикачих фотоси, 2 дни по-късно към момента никой не се е свързал с мен.

Моля, всички клиенти да бъдат деликатни какво си поръчват от тази верига, супер некачествени артикули, за плодовете и зеленчуците да не приказваме!

Вижте в галерията за какви артикули става въпрос.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР