Читател на Plovdiv24.bg сподели, че заради продължаващия ремонт на ул.

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg сподели, че заради продължаващия ремонт на ул.
Коментари Харесай

Сигнал от Пловдив: За мен това е подигравка

Читател на Plovdiv24.bg показа, че поради продължаващия ремонт на ул. " Брезовско шосе " доста хора, които рейс от градския превоз, са останали с пръст в уста.

В петък линиите 9 и 12 оставиха десетки, в случай че не стотина, пасажери на ул. Брезовско шосе. Просто не идваха до спирките по " Брезовско ". Много хора чакахме, та чакахме. После тръгнахме пешком до най-близката спирка на бул. " Цар Борис III ".  Чувам към този момент хората да си приказват, че от " Тракия " пътуват от 7:00 ч., с цел да стигнат в 9:00 ч. на работа и към този момент си имат санкции от работодателя. За мен това е насмешка. Така я усещам. Тоя ремонт няма край, 1 км път от толкоз месеци. 

Лятото в градския превоз ни водиха в дребни, гнусни рейсове, в които вътре бе 40 градуса. Сега въобще не ни вземат. Да не приказвам, че №15 не е стъпил до края на " Брезовско "  откогато има ремонт с единствено се води по електроните табели. Всеки прави, каквото си желае. 

Ремонтът стартира при започване на март и блокира директния достъп до комерсиалните обекти в региона. Реконструкцията трябваше да завърши до 15 юли, само че срокът е удължаван няколко пъти. На 05.10 придвижването бе пуснато, само че участъкът все още не е асфалтиран. От общината споделили, че не няма пари и по тази причина не могат да асфалтират готовия сектор. 

Във връзка с продължаващите неуредици по улицата  маршрутите на автобусните линии №9, 12 и 15 от главния вътрешноградски превоз, са изменени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР