Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Читател: Докато ние се борим, богопомазаните правят каквото си искат

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да показа за следващия проблем с паркирането в " Южен ". 

" Здравейте, през целия си умишлен живот пребивавам на улица " Лайпциг " в кв. " Кючук Париж ", на кръстовището с улица " Околчица " изникнаха две нови кооперации с самостоятелен паркинг към тях.

След многократни диалози със чиновници на Общинския инспекторат и районното кметство стана ясно, че земята, на която е построен паркингът и са сложени " антипаркинг " колчета, е общинска и не е давана на частни лица за потребление като паркинг.

Многократно сме подавали сигнали и подписки за унищожаване на тези колчетата, с цел да може паркингът да бъде употребен от всички плащащи налог в община Пловдив, само че районното кметство и Общинският инспекторат си трансферират топката и не подхващат нищо.

Така, до момента в който ние се борим с институциите, няколко богопомазани употребяват общински паркинг за персонални цели и с цялата си безочливост даже са сложили " антипаркинг "  скоби, с цел да пазят местата за себе си. Моля за подпомагане от ваша страна за решение на проблема. "

Наш кореспондент се свърза с Общинския инспекторат, от където споделиха, че са получили два сигнала за въпросния проблем, които са били препратени към общинската администрация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР