Чистотата на въздуха в Пловдив остава неизпълним блян, след като

...
</TD
>Чистотата на въздуха в Пловдив остава неизпълним блян, след като
Коментари Харесай

Чистотата на въздуха в Пловдив остава блян

Чистотата на въздуха в Пловдив остава неосъществим идеал, откакто Община Пловдив приключи отчасти социална поръчка за закупуване на нова техника за Оперативна програма " Градини и паркове ". Причината е липса на претенденти за доставка, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Общинското дружество искаше да купи 16 профилирани автомобила и 10 машини за поддържане на чистотата и зелената система, измежду които екскаватор, вишки, самосвали, електрически самоходни вакуум машини, миниатюрен товарен автомобил, пътнически микробуси и други Поръчката беше разграничена в три обособени позиции, за които кандидатства софийската компания " Екосол - България " АД. Дружеството ги печели, само че в следствие се отхвърля от двете и ще извърши третата - за доставка на биошредер. 

Същата компания е определена като единствен претендент в другата социална поръчка на Оперативна програма " Градини и паркове " за доставка на мотометачни машини. Сумата тук е 1,4 милиона лв. без Данък добавена стойност, които са от 10-милионния заем за възстановяване на непорочност на въздуха, който пък е част от 50-милионния общински дълг, стихотворец от администрацията на кмета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР