Чистотата e изключително важен приоритет в програмата на кандидата за

...
</TD
>Чистотата e изключително важен приоритет в програмата на кандидата за
Коментари Харесай

Атанас Кунчев, ГЕРБ: Мерки за чистотата в Южен от първия ден на мандата

Чистотата e извънредно значим приоритет в програмата на претендента за кмет на регион " Южен " от ГЕРБ Атанас Кунчев.

" При срещите си в кварталите " Остромила " и " Беломорски " доста жители изрекоха неодобрение от ниското равнище на чистотата, неналичието на контейнери, формиране на сметища и слаб надзор. Този проблем не може да бъде неглижиран и за това в работата си като областен кмет ще взема незабавни ограничения за решаването му ", безапелационен бе Атанас Кунчев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на регион " Южен " уточни следните дейности, които ще предприеме - неотложно включване на ул. " Остромила " в графика за машинно миене и метене; слагане на контейнери за разделно събиране и разбъркан битов боклук в затворените комплекси; идентифициране на проблематичните точки и обезпечаване на в допълнение обслужване посредством нови сметовози; усилване на контрола.

" Чистотата в целия регион " Южен " е мой водещ приоритет, кварталът ни през последните години набъбна с бързи темпове и качеството на услугата изостава. За това работата по решение на този наболял проблем ще стартира от първия ден на мандата ", съобщи Атанас Кунчев.

За зелен, чист и спретнат " Южен " гласувайте с № 7 в бюлетината на изборите на 29-ти октомври.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР