Четиримата общински съветници от групата на Демократична България в пловдивския

...
</TD
>Четиримата общински съветници от групата на Демократична България в пловдивския
Коментари Харесай

Общински съветници влязоха в Общината заради Панаира

Четиримата общински съветници от групата на Демократична България в пловдивския общински съвет направиха неподготвено посещаване в постройката на община Пловдив в наличието на медии. Целта е да се срещнат с кмета, с цел да го попитат какво ще предприеме по отношение на Панаира, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Причината за спонтанната среща е неналичието на безапелационен и явен отговор от страна кмета по въпроса, изясняват съветниците , Веселка Христамян, Владимир Славенски и Добромира Костова.

Кметът би трябвало да изиска от съда да се спре вписването в Търговския указател на решенията от ОСА на " Пълдин туринвест " АД. Ако това не бъде направено, губим панаира, разяснява юрист. Срокът за обжалване е 3 дни и стартира да тече от през вчерашния ден, 16 януари.

Кметът обаче сега е на посещаване в Турция и е упълномощил заместника си да го замества. Родопски обаче е отвън постройката на пл. " Стефан Стамболов ". " Цялостното държание и на кмета, и на общинските чиновници приказва за отношението към казуса " - разяснява Костова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР