Четирима мъже са били задържани при спецакция на пловдивската полиция

...
</TD
>Четирима мъже са били задържани при спецакция на пловдивската полиция
Коментари Харесай

Четирима мъже са задържани при спецакция на пловдивската полиция

Четирима мъже са били арестувани при спецакция на пловдивската полиция против противозаконното предпазване и разпространяване на контрабандни артикули. При процесуално-следствените дейности под наблюдаване на Районна прокуратура - Пловдив са конфискувани 81 хиляди къса фабрични цигари без български бандерол.

Специализираната интервенция е осъществена през вчерашния ден от чиновници на Трето районно управление (на МВР) като част от дейните ограничения за секване на противозаконна активност с акцизни артикули на територията на регионалния град. В хода й са арестувани двама пловдивчани, директно след договорка посред им с 50 стека  контрабандни цигари.

При претършуване в изискванията на необходимост на адреса на купувача в квартал " Шекер махала “ са открити още 77 сходни опаковки тютюневи произведения, без български бандерол. Да транспортират в колите си от незаконната стока – общо 278 стека, са засечени и двама водачи.

Четиримата причинители са арестувани за период до 24 часа в границите на стартирани бързи производства по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс. Трима от мъжете са с криминалистични регистрации и присъди. Работата по документиране на случаите продължава съгласно напътствията на наблюдаващите прокурори от Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР