БСП продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо

...
</TD
>БСП продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо
Коментари Харесай

БСП продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство

Българска социалистическа партия продължава диалозите с партии и придвижвания от лявото политическо пространство. В централата на партията в Пловдив се организира среща с представители на локалните управления на ПК " Екогласност ", Политическа партия АБВ (Георги Илчев), Обединен Блок на Труда (Никола Янакиев), БСД - Евролевица (Стефан Методиев), ПК " Тракия " (Мариана Алексиева), Движение за обществен хуманизъм и Политическа партия " Нова зора ".

Сред присъстващите бяха Атанас Зафиров, зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия и зам.-председател на ПГ на “БСП за България ", - депутат, проф. Георги Йорданов - член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия и Емил Георгиев - ръководител на ПК " Екогласност ". Идеята на срещата е да се оформи ляв блок, който да се бори за реализирането на значими леви политики в общината.

Всички обединения стигнаха до заключението, че нещата, които ги събират, са повече от тези, които ги разделят. Набелязаха се общи тематики и дела, по които да се работи, като първата е отбрана на паметника " Альоша ". Присъстващите заявиха, че одобряват общинските съветници от “БСП за България " за единствени представители на лявото в органите на локалната власт в Община Пловдив.

Срещите ще бъдат регулярни и залагат дълъг небосвод на единодушие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР