Брифинг на Окръжна прокуратура Пловдив и ОД МВР във връзка

...
</TD
>Брифинг на Окръжна прокуратура Пловдив и ОД МВР във връзка
Коментари Харесай

Обрат! Казаха кой е наранил изчезналото в Пловдивско дете

Брифинг на Окръжна прокуратура Пловдив и ОД Министерство на вътрешните работи във връзка със случая в село Болярино се организира в града под тепетата, предава кореспондент на Plovdiv24.bg . Пресконференцията бе във връзка изчезналото и по-късно открито дете.

Акцентите:

Имаше данни, че детето е отвлечено. Работеше се и по други версии. Детето беше в потрес, с забележими следи от пострадвания по себе си, изясни Ваня Христева, административен началник на Окръжна прокуратура.

Сигналът е подаден на телефон 112 към 10,30 часа. Задействахме огромен запас, в това число и кучета. Бяха претърсени всички необитаеми постройки и халета. Докъм 18.00 часа всичко това не даде резултат.

Около 18,30 се получи сигнал, че се чуват звуци от несъмнено място, където бе открито и детето. Бе в уплашено и обезпокоеното положение. Имаше и езикова преграда, която затрудняваше връзката. Извикахме двама преводачи. Детето бе прегледано от медицински екип, съобщи шефът на Министерство на вътрешните работи Пловдив комисар .

Констатирани са две увреждания по тялото и по главата на детето. При по този начин събраните доказателства става дума за осъществено самонараняване. Момиченцето е обяснило по какъв начин е станало това.

Бе осъществен и следствен опит на място. Заявеното се удостовери посредством този опит. Няма забъркан различен човек с изключение на самото дете. Причините сега се откриват. Детето се е скрило в необитаема къща, намираща се покрай мястото, където живее.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР