Близнаците не са участвали в умъртвяването на пострадалия. Продължават да

...
</TD
>Близнаците не са участвали в умъртвяването на пострадалия. Продължават да
Коментари Харесай

Прокурор: Близнаците не са участвали в умъртвяването

Близнаците не са взели участие в умъртвяването на потърпевшия. Продължават да текат дейности, съобщи прокурорът Димитър Костов пред кореспондент на Plovdiv24.bg

" В днешното съвещание бяха приложени дейности, които бяха осъществени даже след входирането на делото в съда. Ако се съберат доказателства в друга посока, несъмнено, това нещо ще бъде преценено от прокуратурата. "

Адвокатът на близнаците твърди, че по отношение на правосъдно медицинския оглед по телата им няма следи, т.е. те не са взели участие в убийството.

" Това са от материалите, които са приложени по другото досъдебно производство, по тази причина избирам да не ги разясня. "

Прокурорът уклончиво разяснява и дали те са участвали на самото ликвидиране.

" Делото, което в този момент преглеждаме, е за укривателство и за всички дейности, които са осъществени след убийството на потърпевшия. "

" Няма да изнасяме повече информация до делото от към този момент изнесената. Събираме нови доказателства. Ще ви осведомяваме за всички дейности, подхванати от прокуратурата. Пак споделям, текат непрекъснати дейности по следствието и се работи непрекъснато. "

" Ако лицата не са взели участие в умъртвяването на потърпевшия, все още правната квалификация е такава, каквато е повдигната в обвиняването. "

" Видеотехническата експертиза сочи едно от лицата, което е направило дейности с автомобила на идващия ден. Оказали са подпомагане. За други дейности на прокуратурата ще ви осведомяваме. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР