Близки и приятели на Недялко Бакалски, който остана на 20

...
</TD
>Близки и приятели на Недялко Бакалски, който остана на 20
Коментари Харесай

Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с него стане нещо

Близки и другари на Недялко Бакалски, който остана на 20 години след случай в Пловдив, желаеха заслужено наказване за индивида, който не е спрял на стоп и е лишил предимството му.

" На предходното дело той се държа без капка разкаяние и ние сме убедени и решени да търсим правдивост до дъно ", сподели пред камерата на Plovdiv24.bg майката на Недялко - Лили.

Тя уточни през сълзи, че те са тук освен поради нейния наследник, а за всички мотористи, които загиват по този метод от отнето преимущество.

" Тази война по пътищата трябва да спре, трябва на има по-строги санкции. Когато човек е провокирал такова тежко произшествие, трябва да получи наказанието си. Не може да застанеш пред съда и без капка страдание да заявиш, че не си отговорен ", добави майката.

От думите и стана ясно още, че Недялко самичък е изискал да подари органите си, в случай че нещо се случи с него. 

" Беше напълно инцидентно, гледахме нещо по малкия екран, той спря, погледна и сподели: " Мамо, нас мотористите на пътя ни имат за донори ". След това стана сериозен и съобщи, че би желал да подари органите си, в случай че нещо стане с него. За да не гният те в земята, вместо да дарят живот на други хора ", уточни майката на Недялко.

След този диалог и съдбовната преживелица със сина им, фамилията на Недялко подарява органи на четирима души, които се нуждаят от това. Те са живи и здрави и живеят втори живот, а фамилиите им са щастливи

Гледайте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР