Благоевградчани ще се радват на безплатен транспорт с новите електробуси

...
</TD
>Благоевградчани ще се радват на безплатен транспорт с новите електробуси
Коментари Харесай

Жители и гости на Благоевград пътуват безплатно с новите електробуси до ски писта Картала

Благоевградчани ще се радват на безвъзмезден превоз с новите електробуси до ски писта " Картала “. Това оповестиха от Община Благоевград.

Екотранспортът ще бъде разполагаем на поданици и посетители на Благоевград тази събота (14 октомври), като началната точка на потегляне е от паркинга на новоизградения затрупан пазар в 12.00 часа. 

Целта е всеки, който желае да може да се запознае от близко с изгодите от актуалните транспортни средства с нулеви въглеродни излъчвания и в същото време да съчетае с разходки или пикник в местността Бодрост. Връщането към Благоевград ще бъде в 15.00 часа в събота (14 октомври) от паркинга на ски писта " Картала “.

Новите електробуси, които са с извънредно съвременна визия и оферират всички улеснения, бяха закупени от Община Благоевград по план " Интегриран градски превоз на град Благоевград ".

Линия №12 от градския превоз, която ще бъде обслужвана от шестте електрическия автомобил, стартира да действа от 16.10.2023 година Тя обгръща кв. " Грамада “, автогарата и гарата, бул. " Джеймс Баучер “ и " Плажа “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР