Бизнесменът, убил с беемвето си двама младежи край Пловдив, е

...
</TD
>Бизнесменът, убил с беемвето си двама младежи край Пловдив, е
Коментари Харесай

Бизнесменът, убил двама млади край Пловдив - 53 нарушения, 2 пъти с отнета книжка, блъснал баща и дете със 156 км/ч

Бизнесменът, умъртвил с беемвето си двама младежи край Пловдив, е бил жесток извършител на пътя, предава Plovdiv24.bg . Той има регистрирани 53 нарушавания на закона за придвижване по пътищата - 30 акта и 23 фиша.

Глобите са за най-различни нарушавания - превишена скорост, нахлуване в насрещното, неизпълняване на полицейско предписание, погрешно прекосяване на прелез.

Два пъти му е била отнета книжката, като два месеца преди съдбовния удар му е била възобновена. Преди да удари таксито, блъска със 156 км/ч друга кола - още веднъж на пътя Пловдив - Първомай при позволени 90.

По знамение татко с малко дете оцеляват без съществени пострадвания. Но малко по-късно се забива челно в таксито със 135 километра в час.

Днес в правосъдната зала Аднан Юсеинов съобщи, че " съжалява, срами се, извинява се на околните ". Той изясни, че има голяма виновност и че бързал да покаже образци в Пловдив и закъснявал, което по думите му е причина, само че не го оправдава.

Юсеинов е притеглен като обвиняем за това, че на 12.12.2022 година на основен път I-86 в региона край Садово, обл. Пловдив, при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил БМВ, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на повече от едно лице - Сурай Расим, на 31 година, и Салиф Тефик, на 33 година – закононарушение по член 343 алинея 3 прочие 5 писмен знак " Б “ прочие 1 вр. алинея 1 писмен знак " В “ вр. член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР