Бившият депутат от Продължаваме Промяната Велико Минков, който е баща

...
</TD
>Бившият депутат от Продължаваме Промяната Велико Минков, който е баща
Коментари Харесай

Велико Минков: Делото в Бургаския съд се проточва безкрайно, не съм виждал сина си 

Бившият народен представител от " Продължаваме Промяната " Велико Минков, който е татко на едно от децата на задържаната за убийството на брачна половинка си Пейо - Габриела Славова, съобщи пред Българска национална телевизия, че е отчаян от Бургаския съд.

Той води гражданско дело за определяне на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския областен съд още от преди детето да се роди. По силата на презумпцията за бащинство, починалият Пейо Пеев е станал татко на Кристиян, поради качеството си на брачен партньор на майката Габриела Славова.

" Изненадващо се забавят нещата в Бургаския съд, доколкото запознат съм юристите, че обикновени неща не се случват със седмици, а това е безпределно дълго проточване за едно бебе, за решаването на ориста му. Аз съм му татко и в никакъв случай не съм го виждал! ", сподели Велико Минков.

След като Софийският административен съд отсрочи делото, заведено от Габриела Славова, с което оспорва заповедта за настаняване на бебето при родителите на Пейо Пеев, биологичният татко на бебето - Велико Минев, съобщи, че се надява скоро да стане страна и по това дело. Изрази вяра и, че съдът няма да почете настояването на Габриела Славова.

Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова бяха арестувани за жестокото убийството на Пейо Пеев на 18 януари тази година.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР