Билла за пореден път ме учуди! Така читателка на Plovdiv24.bg

...
</TD
>Билла за пореден път ме учуди! Така читателка на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Клиентка на далавера след разправия в Билла: Има Господ, така им се пада!

" Билла " за следващ път ме учуди! Така читателка на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. Ето какво желае да ни опише дамата:

" На 17 май взех решение да пазаря в " Билла " на бул. " Македония " № 2 в Пловдив и още при започване на извършването на покупки си бях сюрпризирана неприятно от системата им. Едно от нещата, което взех решение да закупя, бяха няколко броя " картофено кюфте ростикос ", като помолих служителя на топлата витрината да не ги поставя в пластмасова опаковка, а в книжен плик, в който поставят другите кюфтета от кайма.

Докато ги слагаше в плика, той обезпокоен ме предизвести, че все пак ще ми бъде таксувана и опаковка от 20 стотинки, която не взимам поради системата им. Възникна конфликт как ще ми таксуват нещо, което не взимам и служителят извика шефа на магазина, който очевадно не можа ясно да изясни за какво се таксува опаковка, откакто такава не се взима!

Само повтаряше, че системата е такава, условията били такива, законът бил подобен, само че кой закон, кои условия и за какво кюфтетата на скара могат да се вземат в плик и няма такса, а картофените изрично не могат - никой не може да изясни.

Просто системата е такава! Стигна до такава степен в обясненията си, че по този метод се грижели за околната среда, само че откакто го попитах не се ли грижа повече за околната среда, като въобще не взимам пластмаса... нищо не можа да каже - системата е такава!

Някой има ли отговор на тази система и кой я е измислил? Няма да разясня и грешката в касовата записка, само че очевидно около цялата препирня с тази опаковка никой не е забелязал, че е маркирана единствено една численост!

Но откакто те карат да плащаш нещо, което по принцип би трябвало да ти дадат гратис и да си върви с храната, а не да го плащаш, без да си го взел... по този начин им се пада! Явно има Господ и той не е желал да заплащам останалите бройки! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР