Бетонът от съборените силози за зърно в Пловдив ще се

...
</TD
>Бетонът от съборените силози за зърно в Пловдив ще се
Коментари Харесай

Казаха какво ще построят на мястото на съборените силози

Бетонът от съборените силози за зърно в Пловдив ще се употребява за основа на трайната настилка на терена. Това написа в Плана за ръководство на строителните боклуци при разрушаването на старите хранилища за зърно до надлез " Родопи ", заяви за Plovdiv24.bg кметът на регион " Южен ". 

Както към този момент съобщихме, компанията притежател на терена стартира да. Постройките обаче няма да се взривяват, а ще се унищожават със специфична машина. Някои от постройките към този момент имат пробиви от голяма железна топка. 

Имотът е с обща повърхност 38 000 квадратни метра. В северния му край има седем здания с обща повърхност към 500 кв. метра. Шест от тях ще бъдат отстранени. Седмата е трафопост, който ще бъде изместен на границата на парцела, изясни Язов. Бетонът от съборените постройки ще се употребява за противоположен насип при заравняването на терена. 

Имотът с големите хранилища е владеене на компания " Симид ". На мястото на съборените силози се планува да се изградят три нови здания. Едната ще е за произвеждане на хлебни произведения, а  другите две - хладилни камери. 

Теренът се намира в южната индустриална зона на Пловдив. Съгласно Общия организационен проект на града предназначението е СОП - смесено обслужващо-производствена зона, със складови терени и смесени устройствени зони, посочи кметът на " Южен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР