Българският коафьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от

...
</TD
>Българският коафьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от
Коментари Харесай

Black Eyed Peas забиват в Бургас в събота, българин ще им прави прическите

Българският фризьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от световноизвестната тайфа Black Eyed Peas, които ще пеят на пристанището в Бургас в събота. " Отмених уговорките си, с цел да приема “, сподели фризьорът пред " Телеграф “.

Когато Емилио получава предлагането да разкраси бандата, в началото не можел да одобри заради многото задължения, които имал. " Впоследствие съумях да трансформира програмата. Доколкото разбрах, са предложили няколко мои сътрудници, само че са избрали мен “, описа Стефано. " За мен е чест, несъмнено. Но това ми е работата и виждам професионално на това предложение. В момента съм доста зает и не ми остава време да се вълнувам, само че там сигурно ще се притесня. Аз постоянно се тормозя “, добави коафьорът.

Като същински експерт Емилио към този момент е подготвен с разкрасителните хрумвания.

" Измислил съм прически. Когато не съм работил с някого, а това постоянно ми се случва, избирам първо да поговоря с клиента, с цел да схвана какво харесва и да го опозная. Обичам да предлагам няколко разновидности на прически, с цел да ми е по-спокойно и да знам, че клиентът ще бъде удовлетворен “, показа той.

" Вече съм направил изследване, подготвил съм се с доста разновидности. Зависи доста от грим, тоалет, тъй като нещата са съвкупни и съм квалифициран с няколко типа прически. Българите сме едни от най-хубавите в тази сфера, по тази причина мисля, че всичко ще е наред “, добави Стефано.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР