Българският еврокомисар участва години наред в политическия живот, може би

...
</TD
>Българският еврокомисар участва години наред в политическия живот, може би
Коментари Харесай

Бойко Борисов след срещата с ПП-ДБ: Габриел знае кое е разковничето, тя си води преговорите

Българският еврокомисар взе участие години наред в политическия живот, може би знае кое е разковничето за решение на доста от въпросите, тя ще взима сама решенията си. Това съобщи водачът на ГЕРБ след договарянията с ПП-ДБ.

Има значение приемането на законите, които да подсигуряват контрола над основния прокурор. Другото е разследване, то би трябвало да се случи, с цел да завърши преустройството на правосъдната система. Нормално е, когато договаря, госпожа Габриел да си води договарянията, съобщи Борисов. Определи тона на договарянията като добър.

От на следващия ден започваме срещите с останалите партии, в случай че се договорим с тях за споделено ръководство, да приемем бюджет, да тръгнат еврофондовете. Можем доста бързо да наваксаме изоставането, съобщи, представен от Българска национална телевизия.

По думите му държавното управление би трябвало да има най-малко до момента в който се одобри бюджет и за 2024 година, към година и половина като най-малко.

Вчера, дружно с представители на ГЕРБ-СДС, водиха диалози с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " ИТН ", на които бяха показани 10-те съществени целта на предстоящ кабинет.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР