Български фермерски съюз има нов управителен съвет, който е съставен

...
</TD
>Български фермерски съюз има нов управителен съвет, който е съставен
Коментари Харесай

Българският фермерски съюз с нов управителен съвет

Български фермерски съюз има нов директорски съвет, който е формиран от 9 индивида. Това се случи на извършеното общо заседание на организацията, която е член на европийската " КОПА - КОДЖЕКА ". В него влизат досегашните Георги Стоянов, който е и ръководител на БФС, Иван Механджийски, Атанас Керезов и Петър Лазаров. Механджийски е животновъд и ръководител на Сдружението " Развъдна асоциация на българските породи говеда - Родопско късорого, Българско Родопско и Искърско говедо ". Атанас Керезов и Петър Лазаров са аграрни производители, оповестиха от пресцентъра на Българския фермерски съюз.

Новите членове на управителния съвет са Преслав Борисов, Николай Иванов, Тодор Бъзински, Николай Вюстен и Ваня Боюклиева.

Преслав Борисов е зърнопроизводител и някогашен зам.-министър на земеделието и храните. Николай Иванов е шеф и съучастник в " Агролес 2014 " ООД, познати под комерсиална марка " Щастливата плантация ".

Тодор Бъзински е основен управител на " Боровица " ЕООД, а Николай Вюстен - шеф и едноличен притежател на капитала на " Бългериън фиш фармс ЕООД. Ваня Боюклиева е зам. ръководител на Централния кооперативен съюз.

" Новият директорски съвет си слага за цел да притегли доста нови членове в организацията. Интересът е огромен и към този момент много аграрни производители демонстрират интерес да се причислят към нас ", съобщи ръководителят на БФС Георги Стоянов.

Български фермерски съюз има за цел да сплоти целия агросектор, като намира най-хубавите практики, с които всеки един земеделец да бъде удовлетворен. Затова всеки един член е поканен да участва на срещите на управителния съвет, на които е свободен да споделя хрумвания и да взима решения за бъдещите действия на съюза.

Всяко мнение и противоположна връзка се взимат под внимание. На база зародилите се проблеми и откритите проблеми по време на тези срещи, БФС изготвя разнообразни мнения и взе участие в разнообразни работни срещи. Всяка от дейностите се разяснява с членовете, с цел да сме сигурни, че това, което вършим, е от изгода на всеки земеделец, подкрепящ нашите хрумвания и практики.
 Ако сте член, мощно набожен в нашата задача и сте подготвен да заемете спомагателен ангажимент, вие можете да създадете регионална конструкция, в случай че към този момент няма такава, и да представлявате съюза в региона. Ако сте определен да участвате в самото ръководство, към този момент имате ангажимент да се включвате на срещите на съвета.

БФС е член на най-голямата европейска земеделска организация " КОПА- КОДЖЕКА ". Това е най-влиятелната европейска организация на фермерите и техните кооперативи в Европейски Съюз. Тя съставлява ползите на своите членове в Брюксел, с най-висока представителност в селскостопанския бранш в Европа. В нея влизат над 28 млн. фермери и техните фамилии, както и към 38 000 кооперации.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР