Аз на първо място искам да благодаря на новия кмет

...
</TD
>Аз на първо място искам да благодаря на новия кмет
Коментари Харесай

Пламен Панов: Проектите за кино Космос и Античният форум на Филипопол трябва да се реализират през този мандат

Аз преди всичко желая да благодаря на новия кмет господин Костадин Димитров, за това, че реши гласоподава доверие на мен, с цел да продължа работата, която стартирах в границите на предишния управнически мандат. Истината е, че като приказваме, не бих си дал самичък оценка, оценките могат да ги дават хората, които следят моята работа, тъй като би прозвучало доста самоуверено, аз не съм самоуверен човек. Това, което е значимо за мен, и това, което го споделям още веднъж на хората, които питат какво работим в областта на културата и туризма, ние постоянно споделяме, че зад културата и туризма стоят доста процеси. И тези процеси се развиват и водят до своите резултати във времето. 

Това, което желая най-вече да се случи е, резултатите от тези процеси, които стартираха през последните 4 години, в действителност да стават все по-видими в този управнически мандат, като имаме една доста позитивна основа. Това сподели в предаването " Цветовете на Пловдив " на Радио " Фокус " , зам.- кмет " Култура, археология и туризъм ".

" Разбира се, по-високият растеж на туристите спрямо 2019 година, за което доста пъти сме си говорили с вас. Допълнителното засищане на културния календар и програмата на Фондация “Пловдив 2019 ", само че най-много с изключение на тази сериозна основа, която имаме като културна стратегия, с която Пловдив разполага, доста ми се желае през този мандат нещо, което стартирахме сполучливо през предишния, а точно реализацията на плана за кино “Космос ", реализацията на плана за Античния конгрес на Филипопол от неговата южна и източна страна да се случат. Защото ние положихме огромни старания тук с екипа в сектор “Култура и туризъм " да проектираме тези два плана, да ги съгласуваме през всички инстанции, което не бе по никакъв начин лека работа ", сподели Панов.

По думите му това са планове, които би трябвало да се осъществят в границите на два управнически мандата. Те доста мъчно могат да се случат в границите на един просто тъй като има нормативни условия, които би трябвало да бъдат спазени.

" И несъмнено, най-важното, това са два безспорни плана, които са признати от обществеността без никаква рецензия. Имаме едни два подготвени плана, за които никой не може да каже неприятна дума, те са основни за развиването на града. Отново дублирам, кино “Космос " и Античния конгрес на Филипопол.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР