Апелативен съд – Пловдив потвърди най-тежката мярка за неотклонение задържане

...
</TD
>Апелативен съд – Пловдив потвърди най-тежката мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Двамата, хванати с много наркотици, остават в ареста

Апелативен съд – Пловдив удостовери най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “, взета от Пловдивския областен съд по отношение на М. Т. и Х. Л., арестувани при полицейска интервенция с опиати.

за това, че на 20.01.2024 година, в Пловдив, село Бойково, и село Храбрино, област Пловдив, сами и като съизвършители, в съучастничество, без съответно позволение са държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции в огромни количества с общо тегло 7 кг и 438 грама – марихуана, амфетамин, кокаин.

Наркотиците са открити при претърсвания и изземвания в стопанска сграда в село Бойково, в лек автомобил, ръководен от М. Т., в село Храбрино, както и в жилище в Пловдив, благосъстоятелност на Х. Л.  В постройката, колата и жилището, както и при персонален обиск на М. Т., са били открити общо над 7 кг марихуана, а също по този начин и дребни количества кокаин и амфетамин, предопределени за разпространяване.

Апелативните съдии решиха, че от събраните доказателства досега, въпреки и в начален стадий на следствието, остава неразколебано обоснованото съмнение, че двамата са съпричастни към закононарушенията, в които са упрекнати. Има заплаха при по-лека мярка за неотклонение всеки от двамата да извърши закононарушение, защото същите имат предходни престъпни прояви. Няма заплаха да се укрият.

Определението на Апелативен съд - Пловдив е дефинитивно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР