Анастас Ангелов е на 24 години, студент в специалност Национална

...
</TD
>Анастас Ангелов е на 24 години, студент в специалност Национална
Коментари Харесай

Анастас Ангелов, БСП: Болниците да не са търговски дружества

Анастас Ангелов е на 24 години, студент в компетентност " Национална сигурност " във ВУСИ. Той е претендент за депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България “ за 16 МИР – Пловдив. На изборите на 9 юни ще търси доверието на пловдивчани с номер 24 в бюлетината и преференция 104.

- Г-н Ангелов, какво ви накара да се кандидатирате за депутат?

- След като виждам, че живота на младежите има потребност от смяна, от усъвършенстване, от смяна в законите, с цел да работят процесите, най-естественото нещо е да се включа в политиката, с цел да мога да трансформира нещо.

- А кои са главните дела, зад които ще застанете в Народното събрание?

- Най-напред е здравето на хората. Здравната промяна - такава, каквато я предлага Българска социалистическа партия - би трябвало да се състои. А точно и най-важно - лечебните заведения да не са търговски сдружения.

Друга значима идея е образованието. Стотици, в случай че не и хиляди младежи приключват с готовност своето обучение, а не намират реализация. Уж бизнесът желае експерти, а по-късно доста малко от тях биват наемани.

Също по този начин би трябвало да се погрижим за стопанската система, с цел да се увеличи заплащането на хората в България, с цел да желаят младите да останат в страната ни.

Имам и различен приоритет, а точно развиване на спорта до степен, че да е наличен за всички възрасти, освен за младите.

- Защо хората би трябвало да гласоподават на 9 юни?

- Хората желаят действителна смяна. Ако не отидат до урните, ще бетонират властта на ГЕРБ. ГЕРБ държат администрацията и корпоративния избор. Ето за какво, в случай че рационалните хора желаят смяна, да отидат до урните и да гласоподават за партия, на която имат вяра, че е опция на модела ГЕРБ. Аз смятам, че тази партия е само Българска социалистическа партия.

- Порок или преимущество е младостта в политиката?

- В по-голямата си част младостта е преимущество. Може да сме по-неопитни, само че имаме хъса и желанието да променим отрицателните процеси в страната, а те доминират сега: свита стопанска система, ширеща се корупция, унищожено опазване на здравето, обучение, обществени услуги и доста други.

- Кои са главните полезности за Вас?

- Моите полезности са тези, на които съм учтив от фамилията си, само че съм се старал да бъдат полезности и за приятелите, които съм избрал в обкръжението си. Това са героизъм, почтеност и достолепие, грижа за възрастните и дребните деца, въобще грижа за хората. Искам да имам почтена специалност с почтено възнаграждение, желая да основа семейство тук - в България, и да възпитам децата си в любов и почитание към Родината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР