Ако няма радикални реформи в кабинета, регулаторите и в съдебната

...
</TD
>Ако няма радикални реформи в кабинета, регулаторите и в съдебната
Коментари Харесай

Борисов бесен на ПП-ДБ: В момента играят само една игра - ГЕРБ да излязат виновни, че отиваме на избори

Ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и в правосъдната система, няма да участваме. Започваме с това, което ръководи страната, с цел да има нещо, което да го контролира и следи. Това съобщи водачът на ГЕРБ от Букурещ във връзка оставката на министър-председателят, призната през днешния ден от Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" До нощес бяха си изтеглили предлагането. Сутринта внасят предложение, което не виждам за какво по този метод нахален метод се отнесоха с всички към Народното събрание. Денков пристигна, хвърли си оставката и си отпътува с кабинета от част от дебатите ", съобщи Борисов. 

" В момента играят единствено една игра - ГЕРБ да излязат отговорни, че отиваме на избори. Те видяха, че в случай че са разграничени двата избора, те на европейски избори ще катастрофират ", сподели още той.

Според водача на първата политическа мощ в Народното събрание топката сега е в президента Радев, който би трябвало да свика партиите за съвещания преди връчването на първия изследователски мандат за сформиране на ново държавно управление. 

" От президента Радев зависи по кое време ще са изборите, по кое време ще са консултациите, какъв брой време ще ни държи или няма да ни държи ", изясни Борисов. 

Борисов разкритикува Асен Василев. Той сподели, че няма да поддържа сегашния финансов министър, тъй като се правел, че не знае за промяната на шефовете на АДФИ и Агенция " Митници ". Лидерът на ГЕРБ загатна още, че в някои от министерствата се вършат промени в интерес на Движение за права и свободи. 

Въпреки рецензиите, водачът на ГЕРБ бе безапелационен, че договаряния ще има. Той настоя те да се проведат от към този момент излъчения от екип, отпред с. Според Борисов е трябвало да се изчака с оставката, с цел да се обсъдят параметрите по съдружното съглашение и едвам по-късно тя да бъде импортирана, с цел да се гласоподава от Народното събрание, като в дебатите партийните водачи защитят позицията за какво ротацията би трябвало да се случи. 

Той сподели още, че няма да влезе в преговорния развой, както приканиха по-рано през днешния ден водачите на ПП-ДБ. 

Той още веднъж напомни, че с помощта на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи са били осъществени конституционните ремонти и се е дал старт на правосъдната промяна.

Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР