8 дни преди крайния срок Топлофикация Русе изпълни своето задължение

...
</TD
>8 дни преди крайния срок Топлофикация Русе изпълни своето задължение
Коментари Харесай

Топлофикация Русе изготви изравнителните бележки

8 дни преди крайния период Топлофикация Русе извърши своето обвързване за правене и даване на годишните изравнителни сметки на своите клиенти. Това оповестяват от Топлофикация Русе.

От сдружението приканват всички техни клиенти да прегледат деликатно получените изравнителни сметки и в случай че имат искания по осъществения доклад и изчисленията да се извърнат към своите топлинни счетоводители. От Топлофикация Русе припомнят, че и през тази година крайният период за входиране на възражения по изравнителните сметки е 31.08. Всяко постъпило недоволство ще бъде детайлно прегледано от експертите на топлинния счетоводител и в случай че се откри, че е позволена неточност или неправилност, изравнителната сметка ще бъде поправена.

" През тази година акцията по подготовка на изравнителните сметки мина изцяло умерено. Благодаря на сътрудниците за ефикасната и бърза работа. През предходната година не постъпи нито 1 резонно недоволство по изравнителните сметки, уповавам се и през тази година да не са позволени неточности и да не се постановат спомагателни корекции към клиентите. “ сподели инж. Севдалин Желев изпълнителен шеф на Топлофикация Русе.

Инж. Севдалин Желев уточни, че сега от сдружението са съсредотоичили основно своите старания върху качественото и навременно осъществяване на първия план, залегнал в капиталовата стратегия на Топлофикация Русе.

" До месеци следва внедряването в работен режим на новите когенератори. Инвестицията е част от тактиката ни за декарбонизация. Въвеждането на природен газ в горивния микс на Топлофикация Русе освен ще усъвършенства екологичните индикатори при работата на сдружението, а и ще ни разреши сензитивно понижаване на употребяваните количества въглища. “ сподели инж. Севдалин Желев.

През идващите месеци фокусът на сдружението ще бъде ориентиран и върху осъществяването на плануваните действия в лятната ремонтна стратегия. Планирано е да бъдат осъществени ревизия и при нужда осъществяване на поправки на съществени и спомагателни индустриални уреди, както и детайлна ревизия и рехабилитация на компрометирани сектори от топлопреносната мрежа.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР