40 младежи от десет европейски държави чистят гората и косят

...
</TD
>40 младежи от десет европейски държави чистят гората и косят
Коментари Харесай

Помните ли египетския бизнесмен със заведение в Пловдив? Вижте благородната му постъпка

40 младежи от 10 европейски страни чистят гората и косят тревата в землището на карловското село Мраченик. Част тях са ангажирани в почистването на улиците на планинското село, ситуирано в Средна гора.

Те са в България по програмата на Европейска комисия и  Европейски Съюз за младежи и са избрали тъкмо това село, с цел да оказват помощ на локалните, описа за Plovdiv24.bg  египтянинът, който живее със фамилията си в Мраченик.

" Този човек е от Испания (б.а. - демонстрира снимка). Чисти улиците и всеки ден работи. Прекрасни хора. Това е доста добра самодейност на Европейската комисия " – сподели Нурелдин. 

Младите хора работят без пари и без да получат нищо против труда си. Направили са доста положителни неща за дребното българско селце. Самият Нурелдин споделя, че доста харесва какво вършат младежите за хората от Мраченик.

Решил, като алегоричен жест към тях, да ги предложения на огромна вечеря в своя дом. На чардака домакините подредили вечеря за 40 индивида с египетска и българска храна и гостите останали доста удовлетворени.

Младите хора към този момент са посетили една от най-големите забележителности на региона - над Мраченик е повдигнат монумент на Хаджи Димитър, на мястото, където се допуска, че воеводата е умрял.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР