40-годишният рецидивист Николай Атанасов отново влиза за дълго време в

...
</TD
>40-годишният рецидивист Николай Атанасов отново влиза за дълго време в
Коментари Харесай

Девета присъда: Ограби старец, ще лежи в затвора

40-годишният рецидивист Николай Атанасов още веднъж влиза за дълго време в пандиза, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Водещият клошарски метод на живот мъж получи през днешния ден от Окръжен съд - Пловдив своята девета присъда.

Той се призна за отговорен в това, че на 7 октомври 2022 година е използвал мощ и е лишил от движещия се благодарение на инвалидна количка Енчо Стоянов сумата от 340 лв.. Това е било пенсията на потърпевшия, а закононарушението е осъществено, до момента в който той се придвижвал от офис на  " Български пощи “ към Дома за хора с увреждания в Пловдив, където живеел.

Деянието Николай Атанасов е направил при изискванията на рисков рецидив, както в действителност и предходните две закононарушения, за които е получавал ефикасни присъди.

За сходни закононарушения законът планува от 5 до 15 години затвор. Атанасов бе доведен с белезници в правосъдната зала и учудващо бе в чудесно въодушевление и даже се усмихваше на присъстващите публицисти, преди да чуе своята присъда №9.

Съдия Веселина Семкова го осъди на 6 години отнемане от независимост, а поради съкратената процедура наказването му бе понижено с една трета, т.е. 4 години затвор, при първичен непоколебим режим.

Гледайте в прикаченото видео в какво въодушевление бе Николай Атанасов при влизането си в правосъдната зала!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР