40-50 души са нападнали двамата полицаи в ромската махала в

...
</TD
>40-50 души са нападнали двамата полицаи в ромската махала в
Коментари Харесай

40-50 лица са нападнали двамата полицаи в ромската махала в Стамболийски

40-50 души са нападнали двамата служители на реда в ромската махала в Стамболийски в неделя, като най-активни са били 54-годишна жена и 35-годишен мъж. Използвали са камъни, ръце, обиждали са с нецензурни думи чиновниците на реда. Напрежението въпреки всичко е било е овладяно. Така районният прокурор на Пловдив разяснява случая с мелето в ромската махала в гр. Стамболийски, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Около 20 часа в неделния ден двама служители на реда виждат лидер на моторист без регистрационни табели. Първоначално го стопират, с цел да се легитимира и го приканват да даде документи, в този миг той побягва, а те подхващат гонене, на което той не се подчинява. Бягайки на улицата, там седи 35-годишно лице, което поваля единия служител на реда, като го спъва. Вторият служител на реда идва, с цел да оказва помощ, само че въпросното лице нанася удари и на него. След това жовишите наоколо се събират и атакуват служителите на реда. 

В последна сметка открити са лицата, които са били най-активни, арестувани са 6 индивида. Първоначално на 4 са повдигнати обвинявания. Този, който е нападнал служителите на реда, също е с повдигнато обвиняване за лека телесна щета.

Районният прокурор изясни, че случилото се няма връзка с изборите, ще се открият всички обстоятелства и условия, включително дали е имало и полицейска мощ. Днес наблюдаващият прокурор ще желае следствие от следовател.

В хода на проверките се оказва, че на улица " Петко Рачов Славейков " 31 Това е адресът на лицето, което не се подчинява и което в действителност провокира преследването, както и на другото лице, което в началото е нападало служителите на реда. Прокуратурата ще ревизира дали фактически има толкоз хора, регистрирани на този адрес, както и статута на постройките.

Тези лица, които са с повдигнати обвинявания са с мярка до 72 часа. Някои от тях са престъпно проявени. Този, който е попречил задържането е със 7 присъди за обири, последната е от Австрия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР