39-годишен турист от Русе е транспортиран днес с медицински хеликоптер

...
</TD
>39-годишен турист от Русе е транспортиран днес с медицински хеликоптер
Коментари Харесай

Последна информация за пациента, транспортиран до Пловдив с хеликоптер

39-годишен екскурзиант от Русе е превозен през днешния ден с медицински хеликоптер до УМБАЛ " Свети Георги " - Пловдив, след рухване при преход в Стара планина. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17.40 часа, като от Планинска избавителна работа първоначало са възнамерявали през днешния ден сутринта да го транспортират с джип, само че след това е извикан Медицински хеликоптер.  

Благодарение на отличната съгласуваност сред екипите на отдел " Мобилизационна подготовка и сигурност " и на Отделение по незабавна медицина, е основана незабавна организация по посрещането на колата за спешна помощ по въздух, спазвайки прецизно единната директива за сигурност при приземяване на хеликоптер от системата HEMS. 

Малко преди 11 часа потърпевшият е бил признат в Спешното поделение на най- огромната болница у нас в положително общо положение, с недоволства за болежка в тазобедрената област. След като са осъществени всички нужни медицински прегледи и диагностика, не са открити счупвания и потърпевшият е приет в болница за следващо здравно наблюдаване от експертите на УМБАЛ “Свети Георги "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР