13 нощни клуба в столицата и в три областни

...
</TD
> 13 нощни клуба в столицата и в три областни
Коментари Харесай

Полиция нахлу в нощни клубове в Пловдив, София, Варна и Бургас

13 нощни клуба в столицата и в три регионални града са тествани в границите на профилирана интервенция против наркоразпространението, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Действията са осъществени в нощта 22 против 23 октомври на територията на Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции в Пловдив, Бургас и Варна.

Операцията е разпоредена от министъра на вътрешните работи и е извършена под методическото управление на бранш " Наркотици " на Главна дирекция " Национална полиция ".

В хода на профилираната интервенция са тествани 13 питейни заведения, нощни и увеселителни клубове, за които е добита информация, че в тях се използват и/или популяризират наркотични субстанции. В региона на заведенията е подхванат и надзор за недопускане на ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.

По време на полицейските дейности е осъществена инспекция на 186 лица (за 21 от тях е открито, че са от дейния престъпен контингент). Задържани са общо 14 лица, 2 от които са били оповестени за общодържавно търсене.  Образувани са 7 досъдебни производства, формирани са 11 протокола (7 - по ЗМВР и 4 - констативни). Иззети са разнообразни по тип и количество наркотични субстанции.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР