124 контейнера за разделно събиране на биоразградими или зелени отпадъци

...
</TD
>124 контейнера за разделно събиране на биоразградими или зелени отпадъци
Коментари Харесай

Благоевград става зелен с 124 контейнера

124 контейнера за разделно събиране на биоразградими или зелени боклуци са закупени, съобщиха от Община Благоевград. Съоръженията ще бъдат сложени към паркове, детски градини и учебни заведения в Благоевград и околните обитаеми места.

Контейнерите са вид " бобър “ и са с съдържимост 1,1 куб. метра. Основната цел е посредством контейнерите и тяхното потребление да бъде понижено количеството депонирани битови боклуци посредством обезпечаване на спомагателен потенциал за разделно събиране и преработване.

Кратността на обслужване ще става един път в седмицата, което подсигурява регулярното и навременно разчистване на контейнерите и поддържане на положителния естетически тип на площадките, на които са ситуирани. 

Контейнерите сe слагат във връзка със пускане на план " Композираща апаратура за разделно събирани боклуци от общините Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево “.

Община Благоевград моли жителите да употребяват съдовете единствено по предопределение и в тях да не се изхвърля разбъркан битов боклук!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР