тборът на Манчестър Юнайтед продължи със страхотно си представяне под

...
тборът на Манчестър Юнайтед продължи със страхотно си представяне под
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с образцова победа над Арсенал в четвъртия кръг на ФА Къп О

тборът на Манчестър Юнайтед продължи със ужасно си показване под управлението на краткотрайния управител Оле Гунар Солскяр, откакто победи Арсенал с 3:1 като посетител и се класира за осминафиналите на ФА Къп.

За „ алените дяволи “ това бе осми следващ триумф след идването на норвежкия експерт на „ Олд Трафорд “. На „ Емиратс “ Солскяр даде отмора на Антони Марсиал и Маркъс Рашфърд, като в офанзивата действаха Джеси Лингард, Алексис Санчес и Ромелу Лукаку, които се показаха чудесно и наказаха „ артилеристите “ на контраофанзива. В 31-та минута Лукаку изведе по съвършен метод Санчес самичък против Чех и чилийският национал не сбърка за 1:0, а единствено две минути по-късно белгиецът асистира на Лингард, който с техничен изстрел преодоля стража на домакините и удвои преднината на своя отбор.

Лондончани пробваха да дават отговор до края на първата част и спяха да го сторят две минути преди почивката, когато Арън Рамзи нахлу в наказателното поле на гостите отляво и откри Пиер-Емерик Обамеянг, който прати топката в празната врата отблизо разстояние. След почивката играчите на Юнайтед бранеха преднината си доста солидно и направляваха събитията на терена, а в 82-та минута влезлият от пейката Антони Марсиал постави точка на разногласието с точна добавка след изстрел на Пол Погба.

В заключителните минути Арсенал нямаше сили даже за заключителен напън и по този метод Манчестър Юнайтед завоюва с 3:1 и се класира за осминафиналите на шампионата. Мястото си в идната фаза откри и отборът на Бристъл Сити, който победи Болтън Уондърърс с 2:1 вкъщи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР