TBI Bank пренася в България последната глобална тенденция във финансирането

...
TBI Bank пренася в България последната глобална тенденция във финансирането
Коментари Харесай

TBI Bank е първата банка в България, която предлага "Купи сега, плати по-късно" с 0% лихва

TBI Bank придвижва в България последната световна наклонност във финансирането на покупки - " Купи в този момент, заплати по-късно ", следвайки тактиката си за възстановяване на потребителското преживяване при извършване на покупки, както и да поддържа своите търговски сътрудници.

Това е тип краткосрочно финансиране и различен разплащателен способ, който разрешава на клиентите да заплатят покупките си в избран времеви интервал. TBI е първата банка в България, която предлага това решение, под шапката на марката TBIPay. То дава на клиентите опцията да вземат мечтаните от тях артикули единствено с няколко клика в изцяло цифрова среда и без никакви спомагателни такси и лихви за тях.
Новото потомство консуматори изисква от ден на ден еластичност при заплащане на покупките си, изключително когато приказваме за по-малки суми, и е от основно значение за търговците да могат да отговорят на тези упования.
Продуктът " Купи в този момент, заплати по-късно " на TBI е основан, с цел да адресира тъкмо тези потребности, като разрешава извършване на покупки без рента и такси за покупки на стойност от 40 лева до 400 лева, които би трябвало да бъдат изплатени на 4 равни вноски в границите на три месеца.

Банката към този момент има добър опит в областта на " Купи в този момент, заплати по-късно ", защото TBI показа това решение в Румъния по-рано тази година. Там то към този момент е извънредно известно измежду търговци и клиенти. Сега като част от разширението на обсега на TBI в сегмента на " Купи в този момент, заплати по-късно " в Югоизточна Европа продуктът е наличен за българските клиенти посредством бърз и елементарен развой. С попълването единствено на няколко полета и без нужда от регистрация или документи клиентите могат да стартират и да завършат своята поръчка за минути от разнообразни устройства, когато пожелаят.

Като различен метод за заплащане на необятно употребяваните в България и Европа кредитни карти и общоприети заеми " Купи в този момент, заплати по-късно " идва с редица преимущества. Финансирането без спомагателни такси над цената на покупката, с по-дълъг безлихвен интервал, както и улесненият онлайн развой са единствено част от позитивите, които вършат този артикул желан от клиентите. Също по този начин " Купи в този момент, заплати по-късно " разрешава на потребителите да финансират относително дребни покупки като парфюми, бижута, облекла и обувки и така нататък, което нормално не могат да създадат посредством общоприет стоков заем.

В допълнение на всички тези преимущества за крайния клиент продуктът " Купи в този момент, заплати по-късно " също по този начин дава редица позитиви и за търговците. Сред тях са и опцията да притеглят нови клиенти и да усилят продажбите си. В частност за онлайн търговците с този артикул няма да им се постанова да споделят с клиента непосредствено, защото TBI ще покрие техните бизнес потребности 24/7 с изцяло автоматизирана връзка сред системите. Освен това посредством този метод на заплащане търговците получават 100% от сумата на покупката незабавно щом финансирането й е утвърдено. Продуктът " Купи в този момент, заплати по-късно " на TBI има мощно наличие на пазара, като към този момент над 200 търговци в България и Румъния от разнообразни промишлености в областта на технологиите, спортни артикули и съоръжение, мебели и доста други го интегрираха в своите онлайн магазини.
 Армен Матевосян, основен търговски шеф в TBI Bank
Армен Матевосян, основен търговски шеф в TBI Bank

" TBI Bank сполучливо предлага стоково кредитиране в България и Румъния от над 15 години ", споделя Армен Матевосян, основен търговски шеф в TBI Bank. " През тези години изградихме неповторима експертност и познание по какъв начин да обслужваме непрекъснато изменящите се потребности на нашите сътрудници и клиенти. Новият артикул " Купи в този момент, заплати по-късно " на TBI употребява най-висококачествените софтуерни решения, с цел да даде на българите наличен метод да заплатят своите покупки. "

За TBI Bank
TBI Bank е изцяло лицензирана банка с фокус върху клиенти, дребни и междинни предприятия и търговци, предоставяща финансови и в допълнение внедрени услуги посредством необятна мрежа от phygital канали и платформи. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция, Полша и Литва. TBI Bank e част от 4finance, един от европейските водачи в региона на цифровото потребителско финансиране. Чрез лична мрежа от 300 местоположения и доверена мрежа от над 11 000 търговци единствено през 2020 година TBI Bank обслужи повече от 1 милион клиенти и даде близо 500 хиляди заема. Успешният бизнес модел и фокус върху клиентите разрешава на TBI Bank да бъде една от най-рентабилните и ефикасни банки в Югоизточна Европа, както и отличена за водач по резистентност и динамичност в България съгласно класацията на " Капитал " - К10.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР