Тази защитена котва... ще позволи на кораба да остане стабилен,

...
Тази защитена котва... ще позволи на кораба да остане стабилен,
Коментари Харесай

Пожар на литиево-йонна батерия в трюма на товарен кораб е потушен след няколко дни на горене

„ Тази предпазена котва... ще разреши на кораба да остане постоянен, минимизирайки риска от наново експлоадиране на пожара ние продължаваме с нашия отговор ", сподели капитан Крис Кълпепър в прессъобщението, в което се споделя, че следствието на произхода на пожара ще стартира след привършване на напъните за реагиране.

Genius Star XI доставяше литиево-йонни акумулатори от Виетнам до Сан Диего Екипажът предизвести бреговата защита рано сутринта в четвъртък за пожара, откакто изпомпва въглероден диоксид в трюм № 1 - където е почнал пожарът - и го запечатва, опасявайки се от детонация.

Бреговата защита отклони 410-футовия (125-метров) товарен транспортен съд към Dutch Harbor, едно от най-натоварените риболовен пристанища в страната, ситуирано в Unalaska, общественост на Алеутските острови на към 800 благи (1287 километра) югозападно от Anchorage.

Пристигане В петък Genius Star XI беше държан на 2 благи (3,2 километра) от брега, с цел да се понижат рисковете от токсични газове, създадени от по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР