Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа циркът ще

...
Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа циркът ще
Коментари Харесай

Наглият фалш във "ВИП Брадър" край няма! Богданска се скъса да циври, но после облече булчинската рокля и...

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа циркът ще бъде цялостен. Александра ще се изправи пред най-трудния избор в живота си. Богданска ще се раздира сред обичания си Даниел и своите родители, а какво ще бъде нейното дефинитивно решение и ще има ли същинска женитба в Къщата, следва да разберем. Вчера видяхме по какъв начин Дани и Алекс взеха дефинитивно решение да помолят Big Brother за същинска женитба. Двамата бяха сигурни в решението си, само че единственият им боязън, този от реакцията на родителите им, се оказа изцяло оневинен. След прям и прочувствен диалог с майка си, Алекс се оказа изправена пред голяма алтернатива – да избере любовта на живота си и да нарани още веднъж своите родители или да послуша майка си и да съобщи Даниел.

Тази вечер ще забележим по какъв начин Александра ще разтълкува случилото се и ще вземе дефинитивно решение. Ще победи ли любовта и ще има ли същинска женитба или двамата ще решат всичко да остане просто задача, сложена им в предаването?Дали в задача или поради действителна женитба, на булката се поставя моминско празненство и нашата младоженка ще го получи.

Кумата Джулиана и шаферката Мегз ще се погрижат Алекс да си прекара незабравимо и ще я обсипят с дарове и изненади. Big Brother също ще насочи своя привет към младоженката и ще активизира скрито мъжете в Къщата, които ще приготвят специфична хореография и безусловно ще взривят от позитивни страсти тима на булката.

Предстои един прочувствен епизод на VIP Brother, а дали приказката на Алекс и Дани ще приключи с същински благополучен край, или двамата ще продължат да разиграват цирка, ще разберем тази към този момент от 21:00 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР