Тази вечер във ще станем свидетели на един изключително емоционален

...
Тази вечер във ще станем свидетели на един изключително емоционален
Коментари Харесай

Алекс се среща с баща си за първи път след сватбата с Дани във VIP Brother

Тази вечер във ще станем очевидци на един извънредно прочувствен епизод. Най-близките хора на звездите ще прекрачат прага на Къщата, само че те няма да могат да им кажат нито дума. Александра ще се изтезава от въпроса дали и нейните родители ще дойдат, а появяването на татко ѝ ще провокира същинска стихия от страсти във всички Съквартиранти и най-много в Алекс.

Финалът на VIP Brother 2017 е все по-близо, а Съквартирантите са все по-нетърпеливи да прегърнат най-любимите си хора, които не са виждали и чували към този момент съвсем два месеца. Тази вечер ще забележим по какъв начин Big Brother ще ги изненада, а прага на Къщата ще прекрачат съпрузи, родители, деца и даже внуци на звездите. Те обаче ще имат тежката задача да не помръдват и да не издават даже тон, до момента в който не чуят избран сигнал. Тихи сълзи от благополучие, поддръжка и доста страсти ще завладеят всички в Къщата, а дали Съквартирантите ще се оправят сполучливо с най-трудната си задача, следва да разберем.
 Джулиана
Едно момиче в Къщата довечера ще бъде по-емоционално от всички останали. Сърцето на красивата Александра ще се раздира от терзания дали и нейните родители ще дойдат и какво ще ѝ кажат. В последна сметка бащата на Алекс ще се причисли към звездите, само че какво ще показа той на щерка си и новия си шурей, утвърждава ли решението на Алекс и Дани да се оженят в Къщата и ще има ли приказката им благополучен край, ще разберем още довечера.
 Алекс
Във VIP Brother live нощес се организираха първите двойни елиминации, а единствено четири дни преди огромния край на шоуто Дани Златков и Шеф Петров се разделиха с най-известната Къща вечно.
 Енджи
Финалът на най-любовния сезон на VIP Brother е този петък, 10 ноември. Къщата ще остане празна и тиха, само че единствено за два дни, тъй като в понеделник, 13 ноември най-желаните риалити звезди ще я изпълнят още веднъж за един доста специфичен сезон – Big Brother: Most Wanted !

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР