Тази вечер Валенсия и Виляреал се изправят един срещу друг

...
Тази вечер Валенсия и Виляреал се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Във Виляреал очакват тежко гостуване на Валенсия

Тази вечер Валенсия и Виляреал се изправят един против различен в мач от следващия кръг на Ла Лига. И двата отбора гонят своите цели, като „ прилепите “ са забъркани в борбата за оцеляване, до момента в който „ жълтата подводница “ към момента има късмет да играе даже в Шампионска лига през идната акция.

Наставникът на Виляреал Кике Сетиен показа своите упования преди срещата, като съобщи, че неговият тим ще гони с всички сили триумфа в идния мач.

„ И двата отбора имаме защо да се борим и този мач е еднообразно значим, както за нас, по този начин и за тях. Те си имат своите проблеми, и сигурно за Валенсия не е прелестно да се бори за оцеляване, това е нещо толкоз нетипично, само че такава е обстановката все още. Нашата цел е Европа както съм споделял неведнъж и ще излезем с единствената мисъл за 3 точки “.

„ Мисля, че сме в добра позиция, даже можем да нападаме и топ 4, което ще е ужасно, само че всичко зависи от нас. Трябва да опитаме да спечелим оставащите си дуели и ще забележим къде ще бъдем в края на сезона. Във всеки случай, против Валенсия ни чака сложен мач, в който би трябвало да сме пределно стимулирани и се надявам, че ще си тръгнем с нова значима победа “, сподели Сетиен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР