Тази вечер в Централния военен клуб бяха наградени победителите от

...
Тази вечер в Централния военен клуб бяха наградени победителите от
Коментари Харесай

Наградиха победителите от форума за младежки стартъпи Изгряващи звезди

Тази вечер в Централния боен клуб бяха наградени спечелилите от единайстото издание на бизнес форума за юношески стартъпи " Изгряващи звезди ". С днешното събитие се означават и 100 години от началото на програмата по предприемачество " Учебна компания " на " Джуниър Ачийвмент ".

Тази години 35 училищен стартъп плана се бориха за наградата " Най-добра образователна компания на България ", като спечелили станаха учениците от общинския детски комплекс - Пловдив. А най-хубавия студентски стартъп завоюваха студентите от Софийския университет " Климент Охридски ". Те получиха 5000 $ и право да вземат участие на интернационалния край през лятото. Специален посетител на събитието беше еврокомисарят Мария Габриел.
Мария Габриел - еврокомисар по цифрова стопанска система и общество: Подкрепям всеки младеж, който е решил да осъществя себе си в България. И новите технолигии дават може би за първи път освен това от обичайните специалности. Новите технологии, в случай че имаш компютър,ако имаш съгласуваност, можеш да сбъдваш фантазиите си без значение къде си и ние всики би трябвало да се разваме, че това може да се случи и в България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР