Тази вечер в централата на ГЕРБ е получена покана от

...
Тази вечер в централата на ГЕРБ е получена покана от
Коментари Харесай

Докато София гори: Терзиев пращал покана на Бойко Борисов да обсъждат управлението на София

Тази вечер в централата на ГЕРБ е получена покана от кмета на София Васил Терзиев до водача на партията Бойко Борисов. Новината беше обявена от пиарът Никола Николов, който сподели поканата на публична бланка на общината.

„ Докато София гори и водни оръдия пръскат против софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби предложения ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на конфликтите в София в 19:21 часа. Васил Терзиев изпрати персонална покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят предпочитани политики и планове за развиване на София. Но това не е всичко! В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят съответни политики и планове, заложени в предизборната стратегия на ГЕРБ. Правилно сте прочели - в предизборната стратегия на ГЕРБ “, написа Николов.

Освен това Терзиев предложил на Борисов и ГЕРБ да посочат съответни планове, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 година

„ Чета и нямам доверие на очите си?! Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на препоръчаната от кмета на „ Промяната ” среща. Ще разберем напълно скоро, тъй като крайният период Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е на следващия ден до 15:00 часа “, написа още Николов.

Той обаче припомня и какво говореше до неотдавна кметът: „ Ще търсим поддръжка за болшинство в СОС от всички партии, само че без ГЕРБ! ” Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал взор Борис Бонев? Да, но не, както споделяше огромния Петко Бочаров! “, добавя Никола Николов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР