Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ смехът e господар

...
Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ смехът e господар
Коментари Харесай

Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ смехът e господар на студиото

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ смехът e стопанин на студиото. Смехотерапията стартира още с първия посетител – Петя Кюпова - една от дребното дами стендъп комици в България, с която водещият споделя освен любовта към смеха, само че е една сцена.

Как една актриса попада в стендъп комедиите, какъв брой мъчно е да си жена комедиант и по кое време стартира смехът да бъде специалност, всичко това и още поднесено с комедия в неограничени дози, получихме от Петя Кюпова. Нико се опита да шокира гостенката си, като сподели какво му е подарила тя за последният рожден ден. Подаръкът е снимка- колаж от доста женски гърди и зърна, само че Петя по този начин и не му споделила коя от всичките е нейната.

Снимка: Олег Попов

Съвсем не инцидентно със задявка към Николаос, който си няма балет, Къци Вапцаров влезе в шоуто с атрактивни балерини с пера и… защитни маски. Оказа се, че маските са смешка тъй като Къци, неотдавна се е върнал от Италия. Като част от изненада към Къци Вапцаров, Николаос пусна видео от предаването „ Кой е по- по най “, с паметното присъединяване на дребния Светослав Каменов, който пее „ Тигре, тигре “ и споделя на Къци, че като порасне ще стане дилър. Голямата изненада към шоумена и публиката бе появяването в студиото на шоуто на порасналото момченце, което оказа се не е станало нито дилър, нито Батман, а зъботехник.

Снимка: Олег Попов

Къци и Николаос завъртяха и осъвременен вид на Колелото на шанса и откакто попадане в секторът „ нота “, Къци повика подкрепление – най-големият от синовете му, младият композитор на реклама и кино музика Асен Вапцаров. Къци и Асен направиха музикален привет. Къци застана зад микрофона, а синът му на китарата.

Снимка: Олег Попов

Симпатичният млад композитор Асен Вапцаров е учил и към този момент работи в Съединени американски щати. Негови са музикалните осъществявания, в някои от рекламите на Супербол, както и тези на няколко видео игри. Асен Вапцаров показа, че сега има личен план за видео игра, в която с изключение на на музиката, той е и създател и на самите графики.

Смехът в студиото приключи с не-новината, че „ Васил Божков става момче на шанса в „ Риск печели, Риск губи “.

Снимка: Олег Попов

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР