Тази вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис“, от 22:00 ч.

...
Тази вечер в Шоуто на Николаос Цитиридис“, от 22:00 ч.
Коментари Харесай

Истински ли са плочките на Галин?

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, от 22:00 ч. по bTV, гостуват членовете на новото, взискателно и безкомпромисно жури в „ MasterChef “ – Chef Александър Таралежков, Chef Илиан Кустев и шефът на шефовете Явор Сарафов. Тримата са подготвили доста специфична изненада за Никоалос, а той от своя страна ще се опита да обясни дружно с тях – кой Chef с каква роля е в осмия сезон на кулинарното шоу, както и отвън него. Няма да липсва и специфична селекция от най-забавните моменти от предаването, която сигурно ще се окаже мотив за откровен смях в студиото и пред екраните.

Вторият епизод от новия сезон на шоуто ще бъде белязан освен от наличието на очарователните шефове, само че и от доста мускули, изненади и вълнуващи следствия. Звезден посетител в петък вечер ще бъде поп-фолк артистът Галин, който не на смешка и с лекота  „ краде “ женските сърца със своите изваяни коремни мускули. Николаос обаче има намерение да го подложи на занимателен опит онлайн в студиото, с цел да ревизира дали плочките му са същински.



В новото издание на играта „ Двойка или не “, в която участниците се пробват да излъжат водещия дали са дружно в действителност, асистент на Николаос и звезден сътрудник в следствието ще бъде новата Мис България – Елизабет Кравец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР