Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ екипът на предаването

...
Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ екипът на предаването
Коментари Харесай

„Шоуто на Николаос Цитиридис“: Тончо Токмакчиев показа как се пада артистично за дузпа

Тази вечер в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ екипът на предаването получи специфични указания по какъв начин да отразява активността на водещия и съперниците му. Първи в студиото влезе Тончо Токмакчиев.

Той беше предизвикан от Николаос, още със сядането си, да споделя вицове по тематики, въодушевени от празниците, които се празнуват по света на днешния ден. Денят за водене на домашния любим на работното място в Съединени американски щати и Денят на президента в Хаити бяха измежду провокациите.

Снимка: Олег Попов

Актьорът приказва за политическата си кариера, както и за идните постановки, измежду които „ Рейс “, в която си партнират с Мартина Вачкова. Като почитател на ЦСКА той разяснява разделянето на двата тима и инструктира Николаос по какъв начин се пада артистично за дузпа.

Сред тематиките беше и бизнесът с розово масло на Тончо, който предизвика включване на изтерзаната от пандемията Царица Роза.

Снимка: Олег Попов

Гостуването на известния артист донесе и две вести – първата е, че Тончо сега се снима в ситком на Димитър Митовски, към този момент в стадий на продукция, а другата – че има опция „ Т. Т. “ да размени „ Б. Б. “

Шоуто продължи със среща с рисковия бегач Кирил Николов-Дизела – откакто описа за най-големите си достижения и показа преди малко излязлата от щемпел книга „ Предпоследната крачка “ от Богдан Русев, отдадена на кариерата му, Дизела подложи Николаос на изтощителна подготовка по тичане, която докара водещия до ръба на силите му.

Снимка: Олег Попов

Финалът беше непокътнат за среща със синеокия рапър и любим на фенките Атанас Колев, с който Цитиридис разяснява, както най-пикантните изявления в интернет, свързани с живота на изпълнителя, по този начин и елементи към бъдещата му специалност на гинеколог.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР