Тази вечер, в последния дейли епизод на VIP Brother 2017,

...
Тази вечер, в последния дейли епизод на VIP Brother 2017,
Коментари Харесай

Изненада преди финала във ВИП Брадър - влиза голяма...

Тази вечер, в последния дейли епизод на VIP Brother 2017, Съквартирантите за първи път ще се сблъскат с действителността, тъй като ще чуят мнението на феновете. Освен това финалистите ще отворят сърцата си, с цел да поддържат една благородна идея, а прелестната Анелия ще влезе в Къщата, с цел да им опише повече за нея. Само ден преди огромния край, Съквартирантите ще се изправят очи в очи с хората, с помощта на които стигнаха до него. Всеки финалист ще има несъмнено време, в което да приказва със своите почитатели, с цел да получи от тях поддръжката, от която се нуждае преди последната крачка в шоуто, или пък забележки за своето показване.

Зрителите ще влязат в най-известната Къща и ще провокират цунами от мощни страсти във финалистите, само че тези страсти няма да бъдат само позитивни. Коя звезда се почувства наранена от мнението на феновете, следва да разберем.Преди да се впуснат в последната си задача за сезон 2017 на VIP Brother, звездите ще получат една благородна задача. Те ще би трябвало да дават отговор на въпроси, които имат за цел да срещнат феновете с проблемите, свързани с изоставени и бездомни кучета, както ѝ с опцията всеки искащ да си осинови такова. За да опише повече за тази прелестна акция, певицата Анелия ще прекрачи прага на Къщата, а настроението ще бъде в допълнение повдигнато и с помощта на дребните четириноги другари, които също ще се причислят към звездната компания.

Дали някое от тях ще си откри собственик от Къщата, ще разберем още довечера. На полуфинала на VIP Brother 2017 нощес, цели трима Съквартиранти се разделиха с Къщата единствено два дни преди финала и заеха почетните осмо, седмо и шесто място в най-любовния сезон на шоуто. Това са Сашка, Енджи и Дани Петканов, а довечера ще забележим реакциите на Александра след непредвиденото за нея решение на феновете. За купата „ Любима звезда на България “ на финала в петък от 20:00 часа, ще се борят Алекс, Марги, Тото, Джулиана и Мегз.

тагове ВИП Брадър фолк певица изненада съквартирани Къщата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР