Тази вечер в Игри на волята: България“ зрителите на NOVA

...
Тази вечер в Игри на волята: България“ зрителите на NOVA
Коментари Харесай

Елизабет е последният покровител на Плажа на отшелника

Тази вечер в „ Игри на волята: България “ феновете на NOVA станаха очевидци на неочакван поврат в хода на събитията. Малката и нежна Елизабет съумя да в профил професионалния боец Мартин и зае мястото му на Плажа на отшелника. В дълга и непредвидима борба тя резервира нужната централизация и подреди първа кулата си, а това постави завършек на четириседмичното притежание на Мартин над пустата и недружелюбна локация, която той съумя да трансформира в собствен дом.

Освен че се трансформира в последния настойник на Плажа на Отшелника с успеха си, Елизабет плячкоса и всички грошове на един от най-силните и почтени воини този сезон, което я направи и най-богатия състезател сега. Мартин засвидетелства уважението си към победителката, като в края на играта й сервира покъртителен подарък със сантиментална стойност – кръст, който самичък е изработил по време на престоя си на самотния плаж.

„ Не мога да допускам, че си потеглям. Дойдох тук, с цел да дам образец. Исках да покажа силата на българския боец. Аз съм един от младежите, които служат на родината и народа си с чест и достолепие и са подготвени дадат живота си за нея. Мисля, че сме почтени за почитание “, сподели през сълзи Мартин, минути преди да напусне Арената вечно.

Без да подозират Бойци, Приключенци и Жълти се изправиха в последната териториална борба с трите племена. Балансът и отборната игра се оказаха мъчно предизвикателство за всички играчи. Въпреки преднината, която Бойците натрупаха, Мани се забави във финалната част и Приключенците взеха ключа от Резиденцията под носа им. Жълтите не съумяха да наваксат изоставането си през цялото време и изгубиха решителната борба.

В утрешния епизод на „ Игри на волята: България “ ще бъде време за равносметка. За първи път в предаването водещите Ралица и Димо ще показват статистика на успехите и загубите на трите племена. Едно от тях ще изчезне от картата на най-екстремния риалити формат, а останалите ще си поделят играчите му. Кои две племена ще се запазят? Ще има ли сълзи в очите на някои от воините? – разберете по какъв начин ще се развият събитията в един от най-решителните стадии на атрактивното съревнование на следващия ден вечер от 21:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР