Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Кой ще се изправи срещу Тихомиров в битка за оставане в Hell’s Kitchen?

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще забележим дали женския тим ще продължи да работи като добре смазана машина или изненадващия трансфер в лицето на Петко ще спъне опитите на новия им водач Татяна да стегне женските редици. Сините ще бъдат изправени пред алтернативата или да преминат в зоната на здрача или да проумеят, че с взаимни отстъпки не се печели премията в Hell’s Kitchen.
 https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/ NOVA
Изпълнението на една специфична поръчка по време на вечерната резервация ще се окаже препъни камък за експертите и приготвянето на едно просто ядене като пържените картофи ще опъне пъклен нервите на началник Виктор Ангелов . Ще стане ли това причина за идната номинация ще разберем тази вечер.
 Кухнята на пъкъла NOVA
Дневното кулинарно предизвикателство ще стартира за готвачите още по ярко и ще забележим дали ще им се понрави 7-степенното меню по стягане на началник Ангелов. Едно е ясно, закуската след утринния стрес ще бъде паметна. Шеф Ангелов ще провокира състезателите да му подготвят съвършенната закуска, чийто усет да го върне в детството. От напреварата ще отпадне едно прикрито оръжие, само че дали това ще е задоволително някой от тимовете да се възползва? Ще се облизваме и забавляваме до момента в който сини и червени се потят съществено в опитите си да задоволят условията на щеф Ангелов. Победителите още веднъж ще се любуват на премията си, а изпързаляните ще се трансфорат в същински пепеляшки в кухнята.-->

Обстановката в кухнята на Ада по време на вечерната резервация още веднъж ще се нажежи до алено. Ще се почувства ли Петко като част от аления тим или прекомерното кудкудякане ще го настрои носталгично по сините?
 Петко и Жени NOVA
Дали тихите войни сред индивидуалистите в двата тима ще направи синхронът в тимовете неосъществим или добродушно ще ги води до сполучливата вечерна резервация? Ще трансформира ли една специфична поръчка за порция пържени картофи кухнята на Ада в учебно заведение за готвачи и по какъв начин ще постъпи началник Ангелов? Кой ще се изправи в двубой с Тихомиров за оставането си в Hell’s Kitchen? Отговорите на всичките тези въпроси – довечера от в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР