Тази вечер в Hell’s Kitchen, номинираните Филип и Нина ще

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen, номинираните Филип и Нина ще
Коментари Харесай

Филип в дуел срещу Нина – тази вечер в Hell’s Kitchen

Тази вечер в Hell’s Kitchen, номинираните Филип и Нина ще се изправят един против различен в кулинарен двубой за креативност, само че и малко шанс. Вечерната резервация ще одобри доста специфични посетители - Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин, проф. Христо Пимпирев, Гери Малкоданска и Живко Константинов, а в края на вечерта един експерти ще се раздели с фантазията за 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов.

Кулинарният двубой сред Филип и Нина ще тества тяхната креативност, само че преди този момент – шанса им, тъй като даже в кулинарията постоянно има щипка шанс. Двамата ще би трябвало да намерят ключа за един от 5-те сандъка измежду към 60 разнообразни ключа. Освен това, във всеки от сандъците ще има по една „ бомба “ – характерен артикул, който е доста сложен за съчетание, а номинираните ще би трябвало да трансфорат всички артикули, които намерят, в истински и вкусни ястия. Победителят ще завоюва за своя тим доста значимо преимущество за вечерната резервация, а кой ще бъде той и с какво преимущество ще се употребява тимът му, следва да разберем.

За решаващата вечерна резервация тази седмица, ресторантът на Hell’s Kitchen ще посрещне специфични посетители. Алекс Сърчаджиева и брачният партньор ѝ Иван Ласкин ще седнат на ВИП масата на алените, а проф. Христо Пимпирев и сътрудниците му от Българска полярна експедиция, водещата на Прогнозата за времето Гери Малкоданска и репортерът на NOVA Живко Константинов ще чакат своята съвършена вечеря от синия тим. Грешки и инфарктни обстановки няма да липсват и в двете кухни, както и опънати нерви при началник Ангелов, а кой ще се оправи по-добре с вечерята, кой ще бъде третият препоръчан за номиниране и кой ще напусне надпреварата вечно, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР